Arena streličarstvo

Arena streličarstvo

Sportski klub Arena No 1 je član Streličarskog saveza Srbije (SSS).

Nakon intenzivnog kursa od 10 treninga svaki polaznik koji zadovolji unapred definisane kriterijume dobija diplomu o završenom kursu online pharmacy .

Canadian Pharmacies Online Na ovaj način se stiču bazična znanja o streličarskoj opremi, disciplinama kroz koje se streličarstvo praktikuje, kao i osobinama svake od njih pojedinačno, ali i prilika da se pod stručnim nadzorom svetski priznatih stručnjaka steknu osnovne veštine gađanja lukom i strelom. Na takvu osnovu mnogo je lakše nadograditi znanja i veštine neophodne za postizanje vrhunskih rezultata u sportu kojem se mnogi dive ali mu se retki u potpunosti prepuste.

arenano1_strelicarstvo

http://canadianonlinedrugspharmacy.com  

http://viagra18.com Streličarski Klub Arena No 1 postoji pet godina i jedan je od najbrojnijih streličarskih klubova u zemlji. Takmičari iz Arene No 1 su među najboljima u ovom sportu. Trener je Marko Jonkić, reprezentativac senior, trenutni prvak Srbije u olimpijskom stilu. Klub se nalazi na Novom Beogradu, Bulevar Arsenija Čarnojevića 153, a kursevi počinju na svakih šest nedelja.

Podeli sa prijateljimaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Comments are closed Online Pharmacies